De beste marketing professionals

WE HEBBEN HETZELFDE DOEL

Marketingrecruiters heeft als missie het vinden, overtuigen en selecteren van de sterren onder de marketing professionals. Zo brengen we onze opdrachtgevers in contact met marketeers die jou helpen om jouw groeidoelstellingen te realiseren. Let’s share a mission!

vlcsnap-2022-04-12-13h20m22s776

Meest ervaren new kid

In the universe

Marketingrecruiters is een jong en fris recruitment bureau met meer dan 15 jaar ervaring. Nederland kent ons als Salesrecruiters, maar de afgelopen jaren hebben we tevens talloze marketeers aan een uitdaging geholpen. Door onze ervaring in sales recruitment begrijpen we de wisselwerking tussen marketing en sales in het behalen van de marketing- en groeidoelstellingen.

Wij snappen als geen ander hoe de afdelingen sales en marketing groeidoelstellingen realiseren door samen te werken. Of het gaat om een junior social marketeer of senior strateeg: bij ons ben je aan het juiste adres.

Let’s Share a Mission!

Gedeelde missie

OP ZOEK NAAR DE STERREN

Onze opdrachtgevers aan talentvolle kandidaten verbinden, zodat ambities gerealiseerd worden: dat is wat wij doen voor de mooiste bedrijven. Kijk maar eens…

Voordelen marketingrecruiters

NO CURE, NO PAY

De factuur komt pas als jij een geschikte kandidaat hebt aangenomen.

SNELGROEIEND TEAM

Altijd snel schakelen met één van onze gedreven consultants.

KENNIS VAN ZAKEN

We kennen het speelveld van marketing als geen ander. En met meer dan 15 jaar (sales)recruitment in ons bloed, begrijpen we de wisselwerking tussen marketing en sales in het behalen van de marketing- en groeidoelstellingen.

EFFICIËNTE MATCHING

Doorvragen. De diepte in. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om de juiste kandidaten te selecteren.

FRISSE BLIK

Met onze frisse blik en sales ervaring benaderen we marketing recruitment vanuit een nieuwe invalshoek.

IMG_9954 (1)

Marketing Recruitment

Scorecard

Op zoek naar manieren om het selectieproces te verbeteren? Met onze Marketing Recruitment Scorecard geven we richting aan de werving & selectie van marketeers. Duidelijk en direct in te zetten.

Download gratis exemplaar

Onze werkwijze

WELKOM AAN BOORD

Iedere organisatie is uniek. De ambities, het verhaal, de cultuur: voor naadloos recruitment hangt het allemaal met elkaar samen. Daarom geven we altijd advies op maat. We komen graag langs voor een kennismaking!

  • Zitten we op dezelfde golflengte? Gelijk na het gesprek gaan we gericht op zoek naar de juiste kandidaat. Uiteraard zetten we de vacature ook breed uit via ons netwerk (o.a. op jobboards en LinkedIn) en ons bestand met gekwalificeerde marketing professionals.
  • Potentiële kandidaten krijgen eerst een telefonisch gesprek met één van onze ervaren consultants. Bij een positieve uitkomst nodigen we de kandidaat bij ons uit op kantoor (in sommige gevallen is een online interview een alternatief).
  • Als wij denken dat de kandidaat een goede match is, sturen we het CV samen met een profielschets van de kandidaat aan de opdrachtgever.
  • Blijkt de kandidaat inderdaad goed bij de organisatie te passen? Dan is onze gezamenlijke missie geslaagd!
  • Pas als jij een overeenkomst hebt gesloten met de kandidaat volgt de factuur. No cure, no pay!