Werken bij Marketingrecruiters

JOIN OUR MISSION

Marketingrecruiters is een marketing recruitment bureau dat altijd open staat voor energieke en resultaatgerichte young professionals die gek zijn op marketing én mensen. Neem jij deel aan onze missie?

Bij Marketingrecruiters helpt een snelgroeiend team van talentvolle en gedreven consultants onze opdrachtgevers met het behalen van hun marketing doelstellingen. Dat doen we door de sterren onder de marketeers te vinden, selecteren en overtuigen.

Bekijk de vacatures

WAT KAN JE VERWACHTEN

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Met wekelijkse coaching en verschillende in- en externe trainingen helpen we je met het realiseren van jouw persoonlijke groei. Daarboven op stellen wij studiebudget beschikbaar voor een cursus of opleiding naar keuze.

GEZONDE BEDRIJFSCULTUUR

Een winnaarsmentaliteit is wat ons typeert, maar werken op onze vestigingen is als een warm bad waar humor onmisbaar is. En wie krijgt er geen glimlach als kantoorhond Bowdy je ’s ochtends komt begroeten?

Remote

2 weken per jaar remote werken from anywhere in the world.

TEAM EVENTS

We zoeken ieder jaar samen de zon op, hebben elk kwartaal een team event, het jaarlijkse beach event is legendarisch en we vieren onze successen als we onze targets overtreffen.

BELONINGEN

Met ons goede basissalaris en de buitengewoon stevige bonussen kan je prachtige reizen boeken of al op jonge leeftijd een eigen huis kopen. Daarbij doen we een  bijdrage in de kosten van jouw sport abonnement.

TOPCOLLEGA’S

Een winnares van olympisch goud, oud-profvoetballers, top basketballers: je vindt ze bij ons. Onze recruiters gaan voor de uitdaging en halen graag het beste uit zichzelf.

Teambuilding & Fun

Naast hard werken, dagen we elkaar graag uit op de padelbaan, het voetbalveld en dagelijks op onze pooltafel. Hebben we elke laatste vrijdag van de maand een Super Friday vrijmibo. En pakken we graag 1 keer per jaar het vliegtuig, het liefst een trip richting de zon.

Groeimogelijkheid

Van Sourcing Specialist naar Manager Finance, ICT & Operations? Bij Marketingrecruiters is het mogelijk om jouw carrière naar wens vorm te geven.

TEAM EVENTS

bedrijfsuitje met het team
sportactiviteit met het team
padellen met het team
uiteten met het team
teamfoto disco-avond
voetbaltoernooi voor recruitmentbureaus
etentje met het team
twee vrouwen zingen op karaokeavond
quiz op bedrijfsuitje

Huis waar mensen groeien

Marketingrecruiters is onderdeel van Home of Recruitment, een huis waarbinnen mensen zich ontwikkelen. Professioneel en persoonlijk. Een huis waarin jonge getalenteerde professionals snel de vrijheid krijgen om verantwoordelijkheden te nemen. Een huis waarbinnen mensen stappen maken, en waar geen grenzen zijn tussen merken of disciplines.

Deze talenten begonnen als Recruitment Consultant. Kijk waar ze nu staan!

director enrique
manager finance en ICT jasper
sales manager thomas
teamlead Niels

Onze vacatures

Heb jij het in je?

Onze klanten bevinden zich in verschillende branches, denk aan Media & Entertainment, ICT, Zakelijke Dienstverlening, Bouw of bijvoorbeeld. De kernwaarden die ons typeren zijn kritisch, integer en waardevol. Dan gaat het dus niet meer over kwantiteit maar over kwaliteit. Dát maakt ons anders en verklaart ons succes. Wil jij hier onderdeel van zijn? Wij kunnen niet wachten!

RECRUITMENT MARKETEER (24 tot 40 uur)
Noord-Holland24 urenInternArbeidsbemiddelingHBO
Als Recruitment Marketeer ben je verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van onze vacatures van onze labels bij onze beoogde doelgroepen. Je gaat nauw samenwerken met onze consultants en bent altijd op zoek naar nieuwe manieren om de candidate-journey te verbeteren en jouw doelstellingen te...
Inkoop vacature Groothandel
Noord-BrabantIntern(Maak) industrieHBO
Wil jij graag ondersteuning geven aan onze inkoop afdeling? Ga jij samenwerken met onze inkopers en onze leveranciers? Krijg jij er energie van om verschillende werkzaamheden te verrichten en om vaak van prioriteiten te wisselen? Klinkt dit als een uitdagende reis voor jou? Dan nodig ik je uit om verder te...
Sourcer Schiphol
Noord-Holland16 urenInternArbeidsbemiddelingHBO
Wil jij naast je studie professionele en relevante ervaring opdoen? Ben jij op zoek naar een omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben wij een interessante vacature voor je! Als Sourcer ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor uitdagende sales vacatures. Je...
Recruitment Consultant Schiphol
Noord-Holland40 urenInternArbeidsbemiddelingHBO
Wil jij de basis leggen voor jouw professionele, commerciële carrière? Ben jij op zoek naar een omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Lijkt het jou leuk om een nieuw label succesvol te maken met gretige collega’s? Dan hebben wij een interessante vacature voor je! Als...
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner