Werken bij Marketingrecruiters

JOIN OUR MISSION

Marketingrecruiters staat altijd open voor energieke en resultaatgerichte young professionals die gek zijn op marketing én mensen. Neem jij deel aan onze missie?

Bij Marketingrecruiters helpt een snelgroeiend team van talentvolle en gedreven consultants onze opdrachtgevers met het behalen van hun commerciele doelstellingen. Dat doen we door de sterren onder de marketeers te vinden, selecteren en overtuigen.

Let’s Share a Mission!

WAT KAN JE VERWACHTEN

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Met wekelijkse coaching en verschillende in- en externe trainingen helpen we je met het realiseren van jouw persoonlijke groei.

GEZONDE BEDRIJFSCULTUUR

Een winnaarsmentaliteit is wat ons typeert, maar werken op onze vestigingen is als een warm bad waar humor onmisbaar is. En wie krijgt er geen glimlach als kantoorhond Bowdy je ’s ochtends komt begroeten?

NETWERK

Van een marketingmanager tot aan de CEO: bij onze klanten zit je aan tafel met alle lagen van een organisatie. Dat is leerzaam en daarmee bouw je aan een sterk netwerk.

TEAM EVENTS

We zoeken ieder jaar samen de zon op, hebben elk kwartaal een team event, het jaarlijkse beach event is legendarisch en we vieren onze successen als we onze targets overtreffen.

BELONINGEN

Met ons goede basissalaris en de buitengewoon stevige bonussen kan je prachtige reizen boeken of al op jonge leeftijd een eigen huis kopen.

TOPCOLLEGA’S

Een winnares van olympisch goud, oud-profvoetballers, top basketballers: je vindt ze bij Salesrecruiters. Onze recruiters gaan voor de uitdaging en halen graag het beste uit zichzelf.

DAT ZIET ER ZO UIT

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6

Onze vacatures

Heb jij het in je?

Onze klanten bevinden zich in verschillende branches, denk aan Media & Entertainment, ICT, Zakelijke Dienstverlening, Bouw of bijvoorbeeld. De kernwaarden die ons typeren zijn kritisch, integer en waardevol. Dan gaat het dus niet meer over kwantiteit maar over kwaliteit. Dát maakt ons anders en verklaart ons succes. Wil jij hier onderdeel van zijn? Wij kunnen niet wachten!