EEN BETROUWBAAR MARKETING RECRUITMENT BUREAU

Bekijk hier met wie wij onze missie delen

Klant worden

KLANTEN AAN HET WOORD

In deze video zie je waarom prachtige en snelgroeiende bedrijven als JEX, Jungheinrich, GoStudent en DAS Import hebben gekozen voor een langdurige samenwerking. En ze geven ook nog wat extra tips weg aan hiring managers!

klantgesprek tussen consultants en klant

Aan het woord

Nowy Styl

Nowy Styl is al jaren een trouwe klant van Home of Recruitment. Begin dit jaar hebben wij namens Marketingrecruiters met succes een Marketing & Communicatie Specialist geplaatst. Tijdens de evaluatie bleek de kandidaat erg goed te zijn geland en maakt ze een sterke indruk in haar eerste 2 maanden. Naast een snel traject wisten wij ook goed de toegevoegde waarde van de kandidaat naar boven te halen. Die zat met name op creatieve content creatie en adequate doorvertaling van de corporate huisstijl naar de lokale Nederlandse markt.

Aan het woord

Shiftbase

Voor onze opdrachtgever Shiftbase zijn we met zowel het label Salesrecruiters als het label Marketingrecruiters meerdere keren succesvol geweest de afgelopen jaren. Schakelen met oprichter Jurrien Strobel is altijd prettig aangezien hij als geen ander snapt hoe je een recruiter inhoudelijk moet briefen en moet doorpakken bij een geschikte kandidaat. Dat resulteerde dit jaar dan ook in de snelste plaatsing tot dusver voor Marketingrecruiters toen wij Carin Vreede voor de functie van Online Marketeer hadden voorgedragen. Door de korte lijntjes en het duidelijke kader, konden wij de juiste match in no time maken.

nieuwe werknemer bij shiftbase