Direct een

Marketeer

Inschakelen?

De marketingspecialist

VAN NEDERLAND

Helpt je graag!

  Top 3 speler in marketing recruitment
  Onze topsport mentaliteit zorgt voor succes
  Aantrekkelijke garantieregeling en no cure no pay

Neem contact op

OUR GAMEPLAN

Voordelen marketingrecruiters

NO CURE, NO PAY

De factuur komt pas als jij een geschikte marketeer hebt aangenomen.

SNELGROEIEND TEAM

Altijd snel schakelen met één van onze gedreven consultants.

KENNIS VAN ZAKEN

We kennen het speelveld van marketing als geen ander. En met meer dan 15 jaar recruitment in ons bloed, begrijpen we de wisselwerking tussen marketing en sales in het behalen van de marketing- en groeidoelstellingen.

EFFICIËNTE MATCHING

Doorvragen. De diepte in. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om de juiste marketing professionals te selecteren.

FRISSE BLIK

Met onze frisse blik en sales ervaring benaderen we marketing recruitment vanuit een nieuwe invalshoek.

klantgesprek tussen consultants en klant

Aan het woord

Nowy Styl

Nowy Styl is al jaren een trouwe klant van Home of Recruitment. Begin vorig jaar hebben wij namens Marketingrecruiters met succes een Marketing & Communicatie Specialist geplaatst. Tijdens de evaluatie bleek de kandidaat erg goed te zijn geland en maakt ze een sterke indruk in haar eerste 2 maanden. Naast een snel traject wisten wij ook goed de toegevoegde waarde van de kandidaat naar boven te halen. Die zat met name op creatieve content creatie en adequate doorvertaling van de corporate huisstijl naar de lokale Nederlandse markt.

Aan het woord

Shiftbase

Voor onze opdrachtgever Shiftbase zijn we met zowel het label Salesrecruiters als het label Marketingrecruiters meerdere keren succesvol geweest de afgelopen jaren. Schakelen met oprichter Jurrien Strobel is altijd prettig aangezien hij als geen ander snapt hoe je een recruiter inhoudelijk moet briefen en moet doorpakken bij een geschikte kandidaat. Dat resulteerde afgelopen jaar dan ook in de één van de snelste plaatsingen tot dusver voor Marketingrecruiters toen wij Carin Vreede voor de functie van Online Marketeer hadden voorgedragen. Door de korte lijntjes en het duidelijke kader, konden wij de juiste match in no time maken.

nieuwe werknemer bij shiftbase
Een man en vrouw kijken naar een laptop

Marketing Recruitment

Scorecard

Op zoek naar manieren om het selectieproces te verbeteren? Met onze Marketing Recruitment Scorecard geven we werkgevers richting aan de werving & selectie van marketeers. Duidelijk en direct in te zetten.

Download gratis exemplaar

CONTACT

Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als Salesrecruiters regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring

OP ZOEK NAAR EEN

MARKETEER?

Ben je op zoek naar de beste marketing professionals? En ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen aan de juiste match? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Enrique Cortes

Functie: Director New Labels
Phone: 0614459238
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner