INTERIM MARKETING OPDRACHTEN

Marketing is een vak dat in een stroomversnelling zit. Marketing strategie, marketing automation, leadgeneration, content marketing, online campagnes, website optimalisatie, brand management, product launches, data analyses. Veel van deze taken zijn vanaf nu business as usual. Maar vaak zijn het ook interim marketing opdrachten omdat het gaat om een project, ontbrekende kennis die snel nodig is, korte termijn verloop of opvang van  zwangerschap. En soms zijn er strategen, leiders of managers nodig. Vandaar dat vraag en aanbod van interim marketeers momenteel enorm stijgt.

VOOR VRIJE GEESTEN

EN FLEXIBELE BEHOEFTEN

De ontwikkelingen in het vakgebied marketing leiden tot nieuwe marketingtaken die moeten worden ingevuld. Daarvoor heb je SEO of SEA specialisten, growth hackers, contentmarketeers, social media managers, digital marketeers, productmanagers, online marketeers, campaign managers, data analisten, marketing managers of marketing strategen nodig. Ze bewegen zich in een extreem krappe arbeidsmarkt en ze zijn niet makkelijk te vinden of te overtuigen om bij jou te komen.

Om het nog wat uitdagender te maken blijken marketeers vaak “vrije geesten”. Ze houden van hun vrijheid, ze willen ruimte om hun creativiteit te kunnen laten bloeien, ze vinden afwisseling (van projecten, merken en uitdagingen) prettig, ze willen zeker niet per se full time werken. En ze reizen vaak graag de wereld rond, op zoek naar inspiratie en ontspanning. Dat leidt er toe dat marketeers steeds vaker werken als freelancer, ZZP’er of interim marketeer die op zoek zijn naar interim marketing opdrachten.

Vrouw zit aan een tafel
Gesprek tussen twee vrouwen

ONTZORGING

BIJ INTERIM MARKETING OPDRACHTEN

Marketingrecruiters bemiddelt, naast werving & selectie voor vaste posities, ook interim professionals. We vinden, overtuigen en selecteren de marketing professionals die beschikken over de marketing kennis die nodig is om jouw marketing uitdagingen op te lossen. De werkzaamheden worden vastgelegd  in een helder omschreven project met een kop en een staart. Wij sluiten de overeenkomsten met de professionals, we houden verlenging van de werkzaamheden (en dus contracten) proactief voor je in de gaten en we nemen de administratieve handelingen voor je uit handen. En mochten jullie de samenwerking alsnog willen omzetten in een vaste arbeidsovereenkomst, dan is dat geen enkel probleem.

Let’s Share a Mission!

CONTACT

Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Meer informatie vindt u terug in onze privacyverklaring.

OP ZOEK NAAR EEN

INTERIM MARKETEER?

Ben je op zoek naar de beste interim marketing professionals? En ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen aan de juiste match? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Enrique Cortes

Functie: Managing Director