Time to change your orbit

WE TAKE YOU ON A CAREER JOURNEY

Voor wie wij werken?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bekijk referenties
  • Na akkoord zetten we de vacature breed uit. Maar vooral; we gaan gericht op zoek. In ons bestand, ons netwerk, op jobboards en op Linkedin.
  • Als we een kandidaat hebben gevonden of een interessante reactie hebben ontvangen dan doen we eerst een telefonische scan. Als deze positief is dan volgt een face to face interview op ons kantoor
  • Als de kandidaat geschikt is sturen we het CV aangevuld met een profielschets. Op dat moment treedt het selectieproces van de klant in werking
  • Op een samen af te spreken moment trekken we meerdere referenties na bij vorige werkgevers en/of klanten
  • De factuur volgt pas als er een overeenkomst is met de kandidaat; No cure no pay dus

KENNISMAKEN?

WE BELLEN DEZELFDE DAG TERUG!

  • Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als Salesrecruiters regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.

DE GROOTSTE

RECRUITER VAN

NEDERLAND

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Zoetermeer garanderen wij een landelijke dekking. En omdat we met meer dan 25 consultants werken, kunnen we altijd een recruiter kiezen met veel affiniteit en ervaring met jouw branche. Dat maakt ons het meest succesvolle sales recruitment bureau van Nederland.

We werken met even veel passie voor MKB’ers als voor grote Corporates. Of het nu gaat om de werving en selectie van showroomverkopers, accountmanagers of sales managers. En we zijn actief in elke denkbare branche; ICT, hospitality, facilitair, finance, fintech, Saas, Paas, techniek & bouw, FMCG, retail, consultancy, zorg, logistiek of education. Nationale of internationale posities, in héél Nederland. Zo lang het maar sales is!

Vacatures

Laat maar weten wat je wil

Wij staan klaar om

een blik vacatures

Open te trekken