De beste marketing professionals

SAMEN LANDEN WE JOUW DROOMBAAN

Wij zoeken de sterren onder de marketeers, jij zoekt een nieuwe stap in jouw carrière. Onze missies liggen dicht bij elkaar. Let’s share those missions!

Meer dan vacatures

DE WAARDE VAN MARKETINGRECRUITERS

Bij ons solliciteer je efficiënt en schrijf je geen overbodige motivatiebrieven. Zie je een mooie vacature? Laat het ons weten. Als onze consultant voldoende raakvlakken ziet bellen we om meer te vertellen over de vacature en kan jij je vragen stellen. Als dat goed gaat ontmoeten we elkaar op kantoor (in sommige gevallen is online een goed alternatief) en gaan we samen de diepte in. Zijn we daarna allemaal enthousiast, dan sturen we je CV samen met een door ons geschreven profielschets naar de opdrachtgever. Vrijwel alle kandidaten die wij voorstellen worden ook uitgenodigd. Ook als het selectieproces van de opdrachtgever begint blijven we je uiteraard adviseren en begeleiden. Samen gaan we door totdat jouw droombaan binnen is!

Alle vacatures
Gefocust achter de computer aan het werk
Een gesprek op de Nationale Carrièrebeurs

Personal branding

HET PERFECTE

INTERVIEW

Wij weten precies waar jij het verschil kunt maken tijdens het interview met onze opdrachtgever. Met deze tips voor een perfecte sollicitatie ben je optimaal voorbereid en vergroot je je kansen enorm.

Download “Het perfecte interview”