Interim professionals

Jij bent een marketing professional. Maar je bent meer dan dat. Je bent een mens, je houdt van vrijheid, van afwisseling, je hobby’s, je sociale leven, je wilt worden geïnspireerd door culturen, trends, afwisseling en uitdaging. En je wil een faire beloning, zonder gedoe. Zodat jij je kunt focussen op je passies.

Onze interim vacatures:

Heb jij het in je?

Onze opdrachtgevers bevinden zich in verschillende branches, denk aan Media & Entertainment, ICT, Zakelijke Dienstverlening, Bouw of bijvoorbeeld. Onze kernwaarden zijn kritisch, integer en waardevol. Zo willen we voor jou de toegevoegde waarde zijn in jouw freelancewerk.

Liever een open sollicitatie doen?

vul dan hieronder je gegevens in

Laat hier

je gegevens achter

Max. bestandsgrootte: 8 MB.
marketing-sales-manager

Wij zijn jouw (gratis)

SALES & MARKETING MANAGER

Marketingrecruiters bemiddelt, naast werving & selectie voor vaste posities, ook interim marketeers. We hebben contacten met mooie opdrachtgevers die uitdagende interim marketing projecten hebben. Marketing strategie, marketing automation, leadgeneration, content marketing, online campagnes, website optimalisatie, brand management, product launches, data analyses. We hoeven jou niets uit te leggen.

Wij brengen deze opdrachtgevers in contact met professionals zoals jij. Interim marketeers zoals SEO of SEA specialisten, growth hackers, contentmarketeers, social media managers, digital marketeers, productmanagers, online marketeers, campaign managers, data analisten, marketing managers of marketing strategen. Vaak zijn het interim marketing projecten die beginnen met een periode van enkele maanden, maar dat wordt vaak verlengd als iedereen blij is. En soms leidt het zelfs tot een vaste arbeidsovereenkomst, maar daar moet je maar net zin in hebben.

....EN ZAAKWAARNEMER

Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen Marketingrecruiters, die om te beginnen uiteraard van jou wil weten waar je professionele hart sneller van gaat kloppen, hoe lang en vaak je wil werken, bij wat voor soort bedrijf, wat je wil verdienen, noem maar op. Dan gaat jouw “buddy” op zoek naar een passend project. We stellen jullie aan elkaar voor, en als jullie voor elkaar kiezen sluiten wij een overeenkomst af met de opdrachtgever. Daarin wordt het marketing project beschreven, de omvang van de werkzaamheden en het aantal uren dat je werkt. Dat doen we op zo’n manier dat jij later nooit gedoe gaat krijgen met de belastingdienst.

Ook met jou sluiten we een overeenkomst voor deze specifieke marketing opdracht, waarin we ook een uurtarief afspreken. We betalen jou altijd binnen 20 werkdagen uit, dat is lekker snel en loopt geen enkel risico wat betreft het betaalgedrag van de opdrachtgever; dat nemen wij van jou over.

Als de overeenkomst met de opdrachtgever afloopt zullen wij proactief samen met jou kijken of er kan worden verlengd. Wil je dat niet? Dan gaan we ruim tevoren op zoek naar een nieuwe opdracht voor jou waar je blij van wordt. Kortom, ook de acquisitie nemen voor jou uit handen. Zo kun jij vooral genieten van de leuke kanten van ondernemerschap, en zijn wij jouw Sales & Marketing Manager en zaakwaarnemer die jou het leven zo makkelijk mogelijk maakt. En die wordt betaald door jouw opdrachtgevers. You can’t lose.

twee vrouwen in een meeting
gesprek tussen een vrouw en man

omdat jij meer bent

DAN EEN MARKETEER

Werken als interim marketeer heeft veel aantrekkelijke kanten. Jij bepaalt, zolang de opdracht leuk is en goed betaald blijf je. Misschien combineer je het wel met een andere opdracht. Maar als het klaar is, om welke reden ook, wil je door. Want er moet brood op de plank.

Als freelancer, ZZP’er of interimmer, geef het een naam, ben je ondernemer. Dat is tof, maar er zitten kanten aan die je misschien minder leuk vindt. Hoe vind ik een leuke opdracht? Of meerdere tegelijk? En hoe vind ik weer een nieuwe opdracht. En daarna weer, it never stops. En hoe zit het met betalingen? Hoe snel betaalt mijn opdrachtgever, en wat als hij niet betaalt? Wat zijn überhaupt de tarieven die je kunt vragen?